Webdesign & ontwikkeling

U wilt succesvol zijn met uw bedrijf? Om succesvol te zijn heeft u een technisch goed draaiende, conversiegerichte website nodig. Die er óók nog eens goed uitziet en past bij uw huisstijl. Uw website is namelijk uw online visitekaartje!

Om u daarbij te helpen ontwikkelen wij zoekmachine geoptimaliseerde websites en webshops. Wij integreren deze moeiteloos met allerlei extra modules en vele opties. Alles om ervoor te zorgen dat uw website zo goed mogelijk draait. Onze oplossingen, van klein tot groot, zijn logisch en innovatief. Dit gaat van een commerciële basis-website tot aan de geavanceerde en uitgebreide websites en webshops, waarbij wij gebruikmaken van de meest moderne technieken.

Online Marketing & SEO Optimalisatie

Online marketing helpt uw organisatie te groeien. Meer omzet, meer relevante bezoekers, een grotere naamsbekendheid – dit zijn doelen waar wij hard voor werken en graag realiseren voor onze opdrachtgevers. Van zoekmachine-optimalisatie (SEO) en social media tot online advertising, wij verzorgen alles voor u.

Maar online marketing is veel meer dan dat. Wij bieden u alles wat nodig is om succesvol online te presteren. Simpel maar doordacht weten wij uw bedrijf beter online te presenteren. Online adverteren gaat verder dan alleen het plaatsen. Minstens zo belangrijk zijn elementen als analyseren, strategie bepalen, testen, herschrijven en opnieuw testen. Wat u ook wilt, wij hebben de kennis en kunde ervoor in huis.

Tekst schrijven & Copywriting

Webteksten en SEO zijn onverbrekelijk met elkaar verbonden. Webteksten waarbij niet rekening wordt gehouden met de SEO zijn in ons moderne tijdperk vrijwel onvindbaar in de zoekmachines. Teksten moeten niet alleen prettig leesbaar zijn, maar moeten ook een belangrijke bijdrage leveren aan het beter vindbaar worden van uw website.

Webteksten behoren niet alleen uniek te zijn, maar moeten ook effectief en doeltreffend zijn om het juiste publiek aan te trekken. Het is geweldig als webteksten zoveel mogelijk bezoekers naar uw website halen, maar het gaat er vooral om dat de teksten zo geoptimaliseerd zijn dat ze de juiste doelgroep naar uw website trekken. Zo krijgt u misschien minder bezoekers, maar behaalt u wel een veel groter effect door u te richten op de gewenste doelgroep. U heeft namelijk vrij weinig aan bezoekers die via Google of andere zoekmachines uw website bezoeken en direct weer vertrekken, omdat u niet biedt waarnaar zij zoeken.

Adres

Koningsberg 8
6129 AV Urmond

Telefoon

+31 (0)6 57 93 30 15